En unik, miljöterapeutisk helhetslösning intill en biodynamisk gård

Ny föreståndare sökes

Föreståndare till LSS-boendet Ariadne i Kalmar. Heltidstjänst, varav 25% är föreståndaruppdrag och 75% utgörs av vårdarbete.

Med anledning av planerad pensionsavgång söker Stiftelsen Ariadne ny föreståndare. Vi har planerat att vår nya föreståndare börjar sin anställning med 6 månaders tjänstgöring som biträdande föreståndare. Därefter tillträds ordinarie föreståndarbefattning med vederbörliga tillstånd.

Arbetsplatsen är Ariadnes gruppboende för unga vuxna (LSS) med fem platser. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det är viktigt att du har initiativförmåga och tycker om utomhusaktiviteter. Du kommer att arbeta i en liten grupp där engagemang och samarbetsförmåga uppskattas.Ariadnes gruppboende är beläget ca 2 mil söder om Kalmar i naturskön, lantlig miljö.  Ariadne har sedan flera år utvecklat samarbete med det ekologiska jordbruket Solmarka Gård. För en utförlig beskrivning av Ariadnes verksamheter se vår hemsida.

Kvalifikationer:

Högskoleutbildning, t ex socionom, sjuksköterska eller arbetsterapeut (som motsvarar de krav IVO ställer på en föreståndare).  Den vi söker har erfarenheter av arbetsledning och har arbetat inom LSS/psykiatri. Vi önskar att den sökande har  intresse och kännedom om Socialterapi och antroposofi. Stiftelsen Ariadne är medlem i branschorganisationen Värna vars medlemmar delar en gemensam värdegrund (se www.varna.nu).

Körkort
B körkort fordras.
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning.

Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: hans@ariadnes.nu

Arbetsgivare
Stiftelsen Ariadne
Arbylund 101
38894 VASSMOLÖSA
Tel: 0480-361 02
E-post: info@ariadnes.nu
Mer information på vår hemsida: www.ariadnes.nu
Besöksadress
Arbylund 101
VASSMOLÖSA

1 Comment to Ny föreståndare sökes

 1. Maria Olander's Gravatar Maria Olander
  1 oktober, 2015 at 10:36 | Permalink

  Hej
  Mitt namn är Maria. Olander, jag är 34 år och jag är väldigt intresserad av att få veta mer och eventuellt också att få chans att arbeta hos er, med tanke på mina intressen av djur och natur samt mina utbildningar borde jag vara en person som skulle intressera er. Jag är en positiv flexibel och lösnings fokuserad kvinna som tar mitt yrke på fullt allvar och därför är jag oerhört pålitlig. Jag är utbildad grundskolelärare med vidare utbildning inom autismspektrat, jag har även arbetat som undersköterska i 3 år med dementa. Jag har behörighet i svenska inte mångkulturellt samhälle /motsvarar sva och har även gått interkulturell pedagogik. Jag har också utbildning inom autism spektrat då jag varit med och startat upp ett boende för just denna målgrupp på Öland, Solängsskolan. Jag arbetade på Solängsskolan i 3 år och där fick vi handledning av Bo Heljlskov samt utbildning inom Kat-cit och TEEACH. Jag har bott i Stockholm i två år nu och har precis kommit tillbaka med min man för att starta ett liv här. Att arbeta som behandlare är ett lockande och utmanande arbete som jag gärna ”tar mig an”. Jag vill även lyfta att jag arbetade på en specialskola/privat skola i Stockholm som även dem inriktat sig inom NPdiagnostik.

  Om ni är intresserade av mig som person så är jag väldigt glad åt djur, jag kör motorcykel och tränar en hel del på gym. Tidigare engagerade jag mig så mycket i gymmet så att jag var timanställd som instruktör, men du behöver även välja och värdera din fria tid. Jag valde att spendera mer tid med min familj som består av en man och två hundar.

  Jag ser gärna att ni ger mig en chans att få träffa er på fika/ ”en intervju”. Efter det hoppas jag att vi kan fortsätta etablera kontakt.
  Mvh Maria Olander

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Senaste från bloggen