En unik, miljöterapeutisk helhetslösning intill en biodynamisk gård

Ny föreståndare sökes

Föreståndare till LSS-boendet Ariadne i Kalmar. Heltidstjänst, varav 25% är föreståndaruppdrag och 75% utgörs av vårdarbete.

Med anledning av planerad pensionsavgång söker Stiftelsen Ariadne ny föreståndare. Vi har planerat att vår nya föreståndare börjar sin anställning med 6 månaders tjänstgöring som biträdande föreståndare. Därefter tillträds ordinarie föreståndarbefattning med vederbörliga tillstånd.

Arbetsplatsen är Ariadnes gruppboende för unga vuxna (LSS) med fem platser. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det är viktigt att du har initiativförmåga och tycker om utomhusaktiviteter. Du kommer att arbeta i en liten grupp där engagemang och samarbetsförmåga uppskattas.Ariadnes gruppboende är beläget ca 2 mil söder om Kalmar i naturskön, lantlig miljö.  Ariadne har sedan flera år utvecklat samarbete med det ekologiska jordbruket Solmarka Gård. För en utförlig beskrivning av Ariadnes verksamheter se vår hemsida.

Kvalifikationer:

Högskoleutbildning, t ex socionom, sjuksköterska eller arbetsterapeut (som motsvarar de krav IVO ställer på en föreståndare).  Den vi söker har erfarenheter av arbetsledning och har arbetat inom LSS/psykiatri. Vi önskar att den sökande har  intresse och kännedom om Socialterapi och antroposofi. Stiftelsen Ariadne är medlem i branschorganisationen Värna vars medlemmar delar en gemensam värdegrund (se www.varna.nu).

Körkort
B körkort fordras.
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning.

Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: hans@ariadnes.nu

Arbetsgivare
Stiftelsen Ariadne
Arbylund 101
38894 VASSMOLÖSA
Tel: 0480-361 02
E-post: info@ariadnes.nu
Mer information på vår hemsida: www.ariadnes.nu
Besöksadress
Arbylund 101
VASSMOLÖSA

Senaste från bloggen